top of page

COUNTDOWN NGA STARTI

FORMA DHE PROFILI I TRAJEKTORES
ORARET DHE FORMULA E GARËS

Gara "Shtegu i Gjelbër-2018", do të jetë një garë e tipit
Individual Mountain Bike Cross Country Marathon.

Starti i garës është individual me kronometër.

Nisja çdo minutë e plotë.

Rradha e nisjes sipas rezultateve të viteve të shkuara, (invers).

Forca shtytëse e biçikletës duhet të jetë vetëm njeriu.

Garuesit do të ndahen në disa kategori dhe klase.

Do të ketë fitues për çdo klasë dhe fitues të përgjithshëm.

Kategoritë janë si më poshtë:

PROFESIONISTË (me licencë)
P-1: Të rinj (nën18 vjeç)
P-2: Të rritur (mbi 18 vjeç)

P-V: Profesionistë veteranë

AMATORË
A-1: Të rinj (nën 18 vjeç)
A-2: Të rritur (18-30 vjeç)
A-3: Mjeshtër (31-40 vjeç)
A-4: Veteran (mbi 40 vjeç)

FEMRA
F-1: Femra (të gjitha moshat)

NAVIGACIONI në garë do të bëhet vetëm

me TRACK-GPS dhe/ose me RoadBook Elektronik për SmartPhone.
 

Trajektorja është e fshehtë dhe do të jepet

për të gjithë garuesit në datë 6 janar 2018.

TROFETË DHE ÇMIMET

Për fituesit do të ketë trofe dhe çmime monetare.
​Trofe për çdo kategori:
Vendi I / II / III
Trofe për fituesit e përgjithshëm:
Vendi I / II / III

Çmimet monetare për fituesit si më poshtë:
 Për fituesit e çdo kategorie;

1000 RMB kupon servisi
tek partnetri i Shtegut të Gjelbër "BIKE DOCTOR"

 

​Për fituesit e përgjithshëm:
Vendi  parë: 7800 RMB
Vendi i dytë: 3900 RMB
Vendi i tretë: 2500 RMB
Vendi i katërt: 1200 RMB
Vendi i pestë: 800 RMB

REGJISTRIMI NË GARË

Gara Cross Country "Shtegu-2018",
është e hapur për cilindo çiklist që ka mbushur 15 vjeç,
brenda datës 1 janar 2018.

Tarifa e pjesëmarrjes në garë është 1.000 lekë.
(kjo tarifë përfshin edhe siguracionin shëndetësor)

Për t'u regjistruar në garë duhet plotësuar

formulari i pjesëmarrjes në linkun e mëposhtëm:

LISTA E GARUESVE (100 max)
bottom of page