top of page
KAMPIONATI KOMBETAR "CROSSCOUNTRY MARATHON" 6-7-8 TETOR 2017

Etapa I : 6 Tetor 
Tiranë - Golem (65 km)
Etapa II: 7 Tetor
Kavajë - Tiranë (85 km)

Etapa III: 8 Tetor
Tiranë - Tiranë (40 km)

PILOT.Al CUP 2017

Pilot.al ne bashkëpunim me "Lega Navale Italiana" të Otrantos organizojnë këtë aktivitet, ku një grup varkash me vela të shoqëruara nga ato me motorr që do të nisen nga qyteti i Otrantos për të mbërritur në atë të Vlorës në një garë modeste midis tyre, e cila ka për qëllim zhvillimin e mardhënieve midis këtyre dy qyteteve nga ana sportive, kulturore dhe turistike.
Turi i bicikletave është pjesë e pandarë e aktivitetit në ishullin e Sazanit duke shijuar mrekullite e ishullit  që deri para pak kohësh ishte i ndaluar për publikun. 

RAUNDI IV 3 SHTATOR PEZE

Albania Enduro Series 2017, Raundi III.
Trajektorja finale dhe oraret e garës.
 

bottom of page